Om oss

Stor erfarenhet och kunskap om ventilation

Bakom Stockholm Ventilation AB finns Fredrik Holmqvist som arbetat med ventilation i 20 år och dessutom är utbildad skorstensfejare. Hans praktiska kunnande och erfarenhet är helt unikt i Stockholm och leder till underhåll och installation av ventilationssystem som överträffar det som är norm och standard. 

Om ni söker efter ett långsiktigt samarbete med ett seriöst och rutinerat företag så ska ni vända er till Stockholm Ventilation AB. Vi kan hjälpa till med allt kring ventilation och lite till. 

Kundfokus och service

På Stockholm Ventilation AB är vi mycket måna om våra kunder och vill gärna skapa en långsiktig relation där vi regelbundet kontrollerar och servar ventilationen. Vi förstår att konkurrensen är hård och gör därför alltid vårt yttersta för att de besiktningar och den service vi utför ska löpa på så smidigt och smärtfritt som möjligt. 

Idag har vi flera nöjda kunder bland både byggföretag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner vilket vi är tacksamma och glada för. För oss är våra kunders respons ovärderlig och vi utvärderar regelbundet vår verksamhet för att växa och bli bättre som företag.

Boka en ventilationsexpert!
Kontakta oss